Over deze site

Maniacsofnoise.nl is een technologie / design site waar ik Gerard Leuken schrijf over design en technologie. Ik heb deze site in het leven geroepen om twee redenen: ten eerste vind ik het leuk om mensen te informeren over de ontwikkelingen op het gebied van technologie. Daarnaast weten veel mensen niet dat ze veel meer uit hun apparaten kunnen halen. Het zou zonde zijn als je net een nieuwe smartphone hebt gekocht maar slechts de helft van de functies gebruikt.

Ten tweede merk ik steeds meer de wens van de consument om gadgets te personaliseren. Met andere woorden: design wordt steeds belangrijker. Niemand wordt er gelukkig van als iedereen met dezelfde smartphones en gadgets rondloopt. Stijl is bijna net zo belangrijk als functie geworden. Op deze site lees je daarom niet alleen wat de nieuwste hypes op het gebied van technologie zijn, ook breng ik je de nieuwste design trends.

Nieuws over de hipste gadgets

Wil je weten wat de komende tijd de populairste smartphone gaat worden, nog voor het mobieltje op de markt komt? Hou dan deze site in de gaten. Op het gebied van Android telefoons lees je alles over de nieuwste snufjes en beste toestellen. Elk jaar komen er weer nieuwe mobieltjes uit. Soms is het lastig om helemaal op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Daarom lees je hier Android nieuws dat er echt toe doet.

Ook wat betreft andere apparaten vind je hier actueel nieuws. De toepassingen van Android zijn eindeloos: zo wordt Android tegenwoordig ook geïntegreerd in bijvoorbeeld auto’s of horloges. De ontwikkelingen staan eigenlijk nooit stil. Als je regelmatig Maniacsofnoise.nl checkt hou ik je in ieder geval op de hoogte.

Haal alles uit je apparaten

Welkom in de wondere wereld van de apps. Je smartphone staat er waarschijnlijk al vol mee. Een van de onderwerpen waar je op deze site ook veel over zult lezen is welke apps je het beste op je mobieltje kunt zetten. Apps die bijvoorbeeld je productiviteit verhogen, of het in het algemeen gemakkelijker maken om met je smartphone om te gaan. Je leest er hier alles over.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je nog niet helemaal bekend bent met de standaard functies van je mobiel. Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden dat ik het best goed begrijp als het moeilijk is om alles uit je mobiel te halen. Daarom zal je op deze site ook artikelen lezen over optimaal gebruik van je smartphone. Technologie staat voor niks, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe je alle mogelijkheden kunt benutten.

Actuele artikelen en handige links

Kortom, voor informatie over design en technologie moet je op Maniacsofnoise.nl zijn. Je leest hier niet alleen artikelen met het laatste nieuws, maar ook vind je links naar overige handige sites. Ik hoop dat je hiermee een goed beeld krijgt van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van smartphones en gadgets. Maak gebruik van de tags of navigeer naar de meest recente berichten om de site optimaal te gebruiken. Ik hoop je in de toekomst vaker te mogen verwelkomen!

Contacteer Mij

Gerard Leuken

[bestwebsoft_contact_form]